Tactile Images

Tactile Images este platforma de e-learning care le permite copiilor nevăzători să descopere independent lumea (diferite rase de câini, tipuri de mașini, peisaje urbane și multe altele) și să studieze materii precum matematica, geografia sau biologia acasă, cu ajutorul unei aplicații de mobil care descrie audio desene reliefate. Aplicația identifică poziția degetului pe desen și descrie audio ceea ce se află sub deget asemeni unui specialist.Platforma conține 800 de desene tactile interactive cu descrieri multilingve și 6 cataloage pe teme diverse pentru a oferi copiilor acces la o gamă cât mai largă de subiecte. Fiecare desen interactiv este asemeni unei ore de curs: conține nu doar indicații despre fiecare zonă atinsă, ci și informații de cultură generală despre subiect.Mai mult decât această biblioteca vastă, părinții și profesorii copiilor nevăzători au acces la un software de creare a propriilor desene interactive, cu descrieri personalizate, adaptate nevoilor fiecărui copil.

 

 

 

Acest sistem complet de creare-explorare independentă face posibilă predarea la distanță, atât de necesară în contextul pandemiei, dar și homeschoolingul și predarea simultană la clasă.

 

Ne propunem să strângem suma de 480.000 lei pentru a îmbunătăți platforma de e-learning prin crearea de noi cataloage tactile interactive, dezvoltarea aplicației mobile pentru Android (momentan fiind disponibilă doar pentru iOS), dar și pentru promovarea acestui mod de învățare la nivel internațional. Pentru a reuși toate acestea, trebuie să susținem o echipă diversă, formată din Management, PR & Marketing, Software Development, Desenare și Documentare. 

 

Acești bani ne vor permite să ajutăm la cât mai mulți copii nevăzători din toate colțurile lumii, pentru a le oferi acces la studiu independent și la un mod facil de a descoperi lumea. 

 

Explorează platforma educațională Tactile Images: www.tactileimages.org 

 

Donează pentru educația copiilor nevăzători https://tactileimages.org/ro/doneaza/ 

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

10

Suma:

1,078 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Tactile Images

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

1,078 RON

Suma:

2

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

Vrei să-mi faci un cadou de Sf. Andrei? Donează copiilor nevăzători!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de nume unei cauz

5,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Îmi dăruiesc ziua de naștere copiilor nevăzători

Salut, sunt Dan. Sunt recunoscător că pot vedea soarele în fiecare zi. Zâmbetul celor dragi atunci când se bucură din toată inima. Cățelușii

6,000 RON Target
1,078 RON Suma
10 Donatii
17.966666666667% Complete