Tactile Images

Status: Fundraising

Acest proiect are ca scop oferirea accesului la studiu independent, joburi noi și integrarea în societate pentru copiii nevăzători.

Suma:

1,078 RON

Galantomi:

2

Donatii:

10

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Tactile Images este platforma de e-learning care le permite copiilor nevăzători să descopere independent lumea (diferite rase de câini, tipuri de mașini, peisaje urbane și multe altele) și să studieze materii precum matematica, geografia sau biologia acasă, cu ajutorul unei aplicații de mobil care descrie audio desene reliefate. Aplicația identifică poziția degetului pe desen și descrie audio ceea ce se află sub deget asemeni unui specialist.



Platforma conține 800 de desene tactile interactive cu descrieri multilingve și 6 cataloage pe teme diverse pentru a oferi copiilor acces la o gamă cât mai largă de subiecte. Fiecare desen interactiv este asemeni unei ore de curs: conține nu doar indicații despre fiecare zonă atinsă, ci și informații de cultură generală despre subiect.



Mai mult decât această biblioteca vastă, părinții și profesorii copiilor nevăzători au acces la un software de creare a propriilor desene interactive, cu descrieri personalizate, adaptate nevoilor fiecărui copil.

 

 

 

Acest sistem complet de creare-explorare independentă face posibilă predarea la distanță, atât de necesară în contextul pandemiei, dar și homeschoolingul și predarea simultană la clasă.

 

Ne propunem să strângem suma de 480.000 lei pentru a îmbunătăți platforma de e-learning prin crearea de noi cataloage tactile interactive, dezvoltarea aplicației mobile pentru Android (momentan fiind disponibilă doar pentru iOS), dar și pentru promovarea acestui mod de învățare la nivel internațional. Pentru a reuși toate acestea, trebuie să susținem o echipă diversă, formată din Management, PR & Marketing, Software Development, Desenare și Documentare. 

 

Acești bani ne vor permite să ajutăm la cât mai mulți copii nevăzători din toate colțurile lumii, pentru a le oferi acces la studiu independent și la un mod facil de a descoperi lumea. 

 

Explorează platforma educațională Tactile Images: www.tactileimages.org 

 

Donează pentru educația copiilor nevăzători https://tactileimages.org/ro/doneaza/